Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Participació de Bruno Pardo a l'UA1 Lleida Ràdio

Ja podeu escoltar la participació de Bruno Pardo, gestor administratiu i vice secretari de la Delegació del Col·legi Oficial de Gestors Administratius a Lleida, al programa “Un dia +” de l'Ua1 Lleida Ràdio. En aquesta ocasió, ha parlat de l'actualitat fiscal: regulació legal de l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, el conegut com a Impost sobre Plusvàlua.

Podeu escoltar la seva intervenció aquí.