Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Acte de Graduació i benvinguda del MGA de la UdL

El passat 12 de novembre va tenir lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme del campus universitari de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL), l'acte d'inauguració de la setena edició del Màster i la clausura oficial de l'edició 2019-2020 i 2020-2021.

Durant l'acte va intervenir Eduardo M. Enrech, Jutge Degà de Lleida i magistrat, amb la ponència "La importància del Gestor Administratiu en l'alerta ràpida de situacions d'insolvència tant de persones físiques com jurídiques".

Per part del nostre Col·legi, va assistir Pau Garcia Sistac, vicepresident de la delegació del COGAC a Lleida, i responsable del màster de la UdL.