Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Els gestors administratius a RAC1

L’anunci de Mariano Rajoy d’elevar fins els 12.000 euros bruts anuals l’exempció de l’IRPF tindrà un “efecte limitat”. Així ho ha afirmat Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col•legi, aquest matí a el programa “El món” de RAC 1. Altayó ha especificat que els beneficiats per aquesta mesura pràcticament no ho notaran a les seves nòmines.